Спас Джевизов е категоричен: Не можем да оставим децата да играят на сгурии (видео)

Новият директор на школата на ЦСКА Спас Джевизов заяви, че ще се бори в школата да се говори само за футбол, без странични неща, предаде репортер на Novsport.com

Спас Джевизов е категоричен: Не можем да оставим децата да играят на сгурии (видео)

Новият директор на школата на ЦСКА Спас Джевизов заяви, че ще се бори в школата да се говори само за футбол, без странични неща, предаде репортер на Novsport.com.


Джевизов обеща, че децата ще има къде да тренират, като разкри, че води преговори за първоначален вариант за място. 

"Школата в Етрополе е сред най-добрите в България. Има успехи, добри футболисти, разделихме се като приятели. Вие много добре знаете какво е за мен червената звезда, това е животът ми, така че приех нещата с голяма радост и удоволствие", започна Джевизов.

"Искам да променя тези простотии, които се случваха и убиваха всички нас. Говоря за тези писаници за злоупотреби. Това спира на момента с моето идване. Оттук насетне ще си говорим само за работа и нищо друго. До 10 дни ще се реши поне на първо време къде ще тренираме, провеждаме разговори, за да се разбере къде ще играем официалните си двубои. Не искам на този етап да казвам къде и как ще стане, защото не съм на 100% сигурен, но водим разговори", каза още новият шеф на школата.
 
"Моята работа не е да коментирам дали е финансово обезпечена школата, аз отговарям за представянето и. Ще започне да се плаща на време, за да имат мотивация треньорите да работят. Видяхме се и се поздравихме с Джони, нямам нищо против него. Няма да се оправдавам с това, което заварвам. Отговорността я поемам само аз. Велинов ще остане на работа в клуба", сподели Джевизов.
 
"Не можем да оставим децата да се мотат насам и натам на сгурии. Ще има къде да тренират, ще е хубаво да решим генерално проблема за школата и базата. И на мен обещаха собствениците, предполагам, че и на други са обещали. Стане ли веднъж, смятам че нещата ще се подредят така, както би трябвало. Много е трудно да се говори за връщане на позиции на този етап. Ще се опитам да подобря нещата като организация, но е трудно. Като видях класирането видях колко са изостанали отборите. На този етап не мога да говоря за постижения, но вярвам, че нещата ще се подобрят към добро", разкри още легендата на "червените".
 
"Не желая да взема отношение по въпроса с това, дали се вземат играчи в първия отбор. В края на краищата ДЮШ е нещо, което помага и на мъжкия ни футбол да помагат наши деца и ще бъда радостен, ако сме заслужили подобно доверие", завърши Джевизов.
Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки