1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Галчев избран за капитан в ЦСКА

Галчев избран за капитан в ЦСКА

Пената е побеснял, че в навечерието на ключовия двубой с Черноморец на отбора не са подсигурени условия за нормална работа

Галчев избран за капитан в ЦСКА

Борис Галчев ще изведе ЦСКА с капитанската лента за гостуването на Черноморец в Бургас. Нисичкият полузащитник ще носи лентата в отсъствието на наказания Тодор Янчев, а негов подгласник ще бъде Иван Бандаловски. До последно на „Армията" се колебаеха кой да бъде капитан, но в крайна сметка е решено това да е Галчев заради по-големия му стаж в отбора. Той бе голяма част от привлечен от Пирин през януари 2010 година, докато Бандаловски дойде 9 месеца по-късно.

 

В същото време Димитър Пенев бе крайно недоволен от факта, че ЦСКА не можа да проведе тренировката си вчера на нормален терен и бе принуден за пореден път да ползва залата в Драгалевци. Пената е побеснял, че в навечерието на ключовия двубой с Черноморец на отбора не са подсигурени условия за нормална работа.

  
Днес армейците трябва да проведат заниманието си на клубната база в Панчарево, а в събота сутринта тръгват за Бургас. Все още не е ясно дали Драголюб Симонович ще седне на треньорската скамейка по време на мача с Черноморец. Възможно е сърбинът да изгледа мача от трибуните, за да не се разпалват допълнително страстите между него и старши треньора на Черноморец Димитър Димитров-Херо.