„Черно-белите” фенове в „клетката” на стадион „Локомотив”

„В общината не е постъпил документ от БФС и затова полицията няма как да охранява срещата”, каза комисар началник Звено за борба с футболното хулиганство Антон Златанов

„Черно-белите” фенове в „клетката” на стадион „Локомотив”

След направения днес последен оглед на стадион „Локомотив”, съставената от 25 души комисия постанови, че феновете на Локо (Пд) ще бъдат настанени в „клетката“ на сектор „В“.

Билетите за феновете на „смърфовете” за срещата от 15:30 часа са с цена 6 лв., докато тези за домакините, които ще са настанени в Сектор „А“, са с цена 4 лв.

Както е известно, мачът ще бъде охраняван от частна фирма, тъй като полицията отказа да се заеме със срещата от първия пролетен кръг на родната „А” група.



Причината, според комисар началник Звено за борба с футболното хулиганство Антон Златанов, е в това, че от БФС не са заявили предварително мача.



„В общината не е постъпил документ от БФС и затова полицията няма как да охранява срещата”, каза Златанов, като все пак поясни, че представители на полицията ще бъдат в близост до стадиона, готови да реагират в случай на нужда. 



ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки