Михтарски призова феновете да подкрепят отбора

Спортният директор на Пирин Петър Михтарски призова феновете на отбора да напълнят стадиона за първия домакински мач от пролетния дял на Югозападната „В” група, в който „орлетата” приемат Пирин (Разлог)

Михтарски призова феновете да подкрепят отбора
Спортният директор на Пирин Петър Михтарски призова феновете на отбора да напълнят стадиона за първия домакински мач от пролетния дял на Югозападната „В” група, в който „орлетата” приемат Пирин (Разлог). Двубоят, който ще се играе в неделя от 15.00 часа е от голямо значение и за двата тима, които имат амбициии за промоция в професионалния футбол.
 
„Надявам се феновете да ни подкрепят и да напълнят стадиона в неделя. Нашата цел е да върнем привържениците по трибуните. Виждате, тръгнали сме от нулата и правим нещо хубаво за града. Тази година целта е влизане в „Б” група, а след това ще атакуваме „А” група. Мястото на отбора е в елита, но за целта ни е необходима подкрепата на нашите фенове”, коментира Михтарски.
 
Според Михтарски с основния спонсор на отбора - „Хидроенергийна компания”, представлявана от Иван Чапов, отборът може да преследва поставените цели.Очакванията са и общината да помага за в бъдеще финансово на отбора. И в момента община  Благоевград помага на футболния клуб като предоставя на облекчени цени за наеми отборът да играе домакинските си мачове на стадион „Христо Ботев”  и да тренира на терените на базата в Рилци.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки