От Украйна следят Георги Божилов

Мениджъри, които работят за отбори в Украйна, Полша и Израел, наблюдаваха изявите на Георги Божилов и Александър Александров срещу Ботев Враца

От Украйна следят Георги Божилов
Мениджъри, които работят за отбори в Украйна, Полша и Израел, наблюдаваха изявите на Георги Божилов и Александър Александров срещу Ботев Враца. Двамата проектонационали на Черно море се представиха на ниво, но емисарите уточнили, че ще ги наблюдават поне в още 3 мача, преди да изпратят конкретна оферта за тях. Въпросните срещи са домакинството с Литекс на 25 март и гостуванията на Лудогорец и ЦСКА.
 
Александров и Божилов имат дългосрочни договори с варненци и ако се стигне до трансфери, в касата на клуба ще
влязат добри пари. Както е известно, Божилов се размина със Заря Луганск през януари. Причината е, че украинците разбрали, че преди години е претърпял операция на коляното и за това го поканиш да тренира 15 дни с тях в Анталия, преди да вземат крайно решение, но футболистът категорично отказал да ходи на проби.
 

Вчера варненци подновиха тренировките, като добрата новина за Стефан Генов е, че няма контузени от двубоя с врачани. Очаква се футболистите да вземат премията за 3-те точки и да тръгнат с пълни джобове за гостуването в Перник през уикенда. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки