Септември няма да се пести за Лудогорец срещу Пирин (ГД)

"Няма да се пестим и да съхранявам футболисти за мача с Лудогорец”, коментира Стефан Гошев пред кореспондент на Novsport.com

Септември няма да се пести за Лудогорец срещу Пирин (ГД)

Септември (Симитли) ще търси нова победа срещу лидера Пирин (ГД) в предстоящия 20-кръг на Западната „Б” група. Двата отбора играха помежду си за последно на 24 март, като Септември (Симитли) отново бе домакин и спечели с 1:0.

След изтърпени наказания в игра се завръщат Методи Илиев и Васил Кацарски. Двамата пропуснаха гостуването в предишния кръг на Спортист (Своге), който Септември (Симитли) загуби с 2:4. Това бе първо поражение за тима от Симитли от началото на пролетния дял на шампионата. В сряда от 16.00 часа Септември (Симитли) приема Лудогорец (Разград) в полуфинал за Купата на България, но въпреки това тимът ще играе за победа срещу Пирин.

„Сега мислим само за предстоящия мач с Пирин (ГД). Имаме след това достатъчно време да се готвим и за Лудогорец. Аз и преди съм казвал, че тимът от Разград играе най-добрия футбол в България. Нас обаче ни очаква тежък мач в събота срещу Пирин (ГД). За нас е важно да се класираме колкото се може по-напред в първенството. Няма да се пестим и да съхранявам футболисти за мача с Лудогорец”, коментира Стефан Гошев пред кореспондент на Novsport.com.

Мачът с Пирин (ГД), както и този с Лудогорец ще пропуснат трайно контузените Марио Николов и Цветан Николов. Вторият се контузи в една от контролите с Лудогорец в Сандански и пропусна голяма част от зимната подготовка. Старата травма на Цветан Николов пък се обади по време на мача с ЦСКА за Купата, който домакините от Симитли спечелиха с 2:1 и продължиха напред в надпреварата. Днес от 16.30 часа на помощното игрище в Симитли юношите старша възраст на Септември, които са водени също от Стефан Гошев, са домакини на Миньор (Перник) в среща от 19-ия кръг на първенството зона „Струма”.
 

Светослав Петров преподписа с Етър

Треньорът остава начело на "болярите" въпреки изпадането от елита

Янтра заменя Вили Вуцов с Росен Кирилов

Кирилов спечели промоция за елита със Спартак Варна, но напусна след неразбирателство с ръководството

Официално: Фратрия и Несебър са новите членове на Втора лига

Двата тима ще играят в професионалния футбол

Официално: Спартак (Варна) се раздели с още четирима

Трима защитници и халф напуснаха "Коритото"

Трима държат в шах шефовете на „соколите“

Тежки преговори на "Коритото"

Край! Ганчев приключи официално и с Литекс

Общината прие дарението

Раздяла! Септември остана без капитан

Асен Георгиев си тръгва от "Драгалевци"

Официално: Янтра и Вили Вуцов се разделиха

„С изключително топли чувства", съобщиха от клуба

Потвърдено: Дунав се разделя със седмина

„Работим по селекцията“, съобщиха от Русе

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки