И Юве с мераци към Ван Перси

Заформя се сериозна битка за подписа на холандеца

И Юве с мераци към Ван Перси

Ръководството на италианският гранд Ювентус е изявило желание да привлече звездата на Арсенал Робин ван Перси, твърди английското издание Дейли Мирър. "Бианконерите" дори са осъществили контакт с агента на нападателя с цел да проучат възможностите за евентуалното му привличане през лятото.

 

През лятото холандецът ще навлезе в последната си година от контракта с "топчиите". Ван Перси взе решение да не подновява преговорите за нов договор докато не свърши сезона.

 

Според слуховете на Острова в Арсенал се готвят да променят изцяло схемата за разплащане с играчите с цел да задържат 28-годишния нападател, който се намира в превъзходна форма, след ката отбеляза 34 гола и подаде за 14 в общо 45 мача.

 

Целта, която са си поставили лондончани обаче няма да бъде изпълнена лесно, тъй като Перси се превърна в един от най-желаните играчи в Европа. Освен Ювентус, апетити към холандеца имат испанските колоси Реал Мадрид и Барселона, както богаташите Манчестър Сити и ПСЖ. В Италия пък Ван Перси е искан и от Интер и Милан, което предвещава сериозна битка за подписа на нападателя.

 

Въпреки всичко Арсенал се представя на ниво в Англия през последните няколко месеца и ако "топчиите" успеят да завършат в Топ 4 и си осигурят участие в следващото издание на Шампионската лига, Робин ван Перси може и да се съгласи да остане на "Емиратс".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки