Септември (Симитли) скача за победа след месец суша

Двубоят на стадион „Септември” в Симитли ще пропусне опитният защитник Димитър Коемджиев, който получи контузия на мача срещу Академик (Сф), съобщи кореспондент на Novsport.com

Септември (Симитли) скача за победа след месец суша

Екзекуторът на ЦСКА и полуфиналист за Купата на България Септември (Симитли) излиза за победа срещу Сливнишки герой, след 5 мача без успех в първенството на Западната „Б” група.

Двубоят на стадион „Септември” в Симитли е в събота от 18.00 часа. Последно момчетата на Стефан Гошев победиха с 1:0 у дома лидерът Пирин (ГД).

Това стана на 24 март, а двубоят беше от последния 18-ти кръг на втория дял на шампионата. След това отборът на Септември (Симитли) записа негативна серия от четири загуби и едно реми в третия дял на първенството.

Отборът загуби мачовете си със Спортис (Своге) (2:4), Пирин (ГД) (0:1), Малеш-Вихрен (2:3), Академик (Сф) (0:2) и завърши наравно 2:2 с Банско. През това време отборът регистрира още една загуба с 1:4 от Лудогорец (Разград) на полуфинала за Купата на България, който се игра на 11 април в Симитли.

Двубоят в събота ще пропусне опитният защитник Димитър Коемджиев, който получи контузия на мача срещу Академик (Сф), съобщи кореспондент на Novsport.com. След наказание за една среща в състава се завръща Иван Балтов.

На практика отборът от Симитли си гарантира рано оставането в групата и това успокои играчите. Наставникът Стефан Гошев обаче ще направи всичко необходимо да ги мотивира в оставащите срещи за достойно завършване на сезона. В класирането до момента Септември (Симитли) е на пето място с 27 точки. Толкова имат и Чавдар (Етрополе) и Академик (Сф). Тимът на Сливнишки герой е последното място с 16 точки.

В следващия кръг Септември (Симитли) ще запише служебна победа срещу Чавдар (Бяла Слатина). До края на сезона пред тима от Симитли остава домакинство на Бдин (Видин) и гостуване в последния кръг на Чавдар (Етрополе).

Светослав Петров преподписа с Етър

Треньорът остава начело на "болярите" въпреки изпадането от елита

Янтра заменя Вили Вуцов с Росен Кирилов

Кирилов спечели промоция за елита със Спартак Варна, но напусна след неразбирателство с ръководството

Официално: Фратрия и Несебър са новите членове на Втора лига

Двата тима ще играят в професионалния футбол

Официално: Спартак (Варна) се раздели с още четирима

Трима защитници и халф напуснаха "Коритото"

Трима държат в шах шефовете на „соколите“

Тежки преговори на "Коритото"

Край! Ганчев приключи официално и с Литекс

Общината прие дарението

Раздяла! Септември остана без капитан

Асен Георгиев си тръгва от "Драгалевци"

Официално: Янтра и Вили Вуцов се разделиха

„С изключително топли чувства", съобщиха от клуба

Потвърдено: Дунав се разделя със седмина

„Работим по селекцията“, съобщиха от Русе

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки