Христо Янев за „оздравяването”: Цяла година го слушаме това, не съм компетентен

Идеален момент за един добър урок, каза Янев след 2:2 със Сливнишки герой

Христо Янев за „оздравяването”: Цяла година го слушаме това, не съм компетентен

Треньорът на ЦСКА Христо Янев се изказа скептично за лансираното от Васил Божков оздравяване на сегашното дружество ПФК ЦСКА АД.

„Тая информация я слушаме цяла година. Как така се появява в определени моменти не ми става ясно. Аз не съм компетентен по тоя въпрос. Вие кажете какво ви е мнението като безпристрастни медии? Вие какво мислите? Аз не мога да се изкажа по въпроса”, остро реагира Янев на въпроса за бъдещето на ЦСКА.

След първия мач, който „армейците” не спечелиха този сезон при 2:2 със Сливнишки герой, Янев отчете, че това е бил идеалният момент ЦСКА да си вземе поука.

„Резултатът е налице. Трябва да отчетем, че се насъбраха доста мачове, доста емоции. Не е станало нищо фатално, поздравявам отбора на Сливнишки герой. Раздадоха се момчетата във всеки един мач, нормално е да има лек спад в играта. Оттук нататък всеки сам трябва да си извади необходимите изводи.  Ние сами се затруднихме и отчитам добрата игра на Сливнишки герой. Основният проблем беше в нашия подход към мача. Като подходиш с лека доза пренебрежение, трудно е да промениш това в хода на мача. Идеален момент за един добър урок, който ще ни служи за в бъдеще”.


Наставникът насочва цялото си внимание към подготовката на ЦСКА за финала за Купата на България срещу Монтана на 24 май.

„Трябва да поддържаме ритъма и формата, в която се намира отборът. Единствените ни мисли ще са да сме здрави и добре подготвени да дадем всичко от себе си в предстоящия финал. Момчетата до тоя момент са перфектни, нормално е да има такъв спад. Не можем да бъдем докрай максималисти, трябва да ги разберем. Предстоят ни 2-3 мача до финала с Монтана, идеална възможност да пробваме това, което искаме за финала. Не мислим за контроли, нямаме време за контроли”.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки