Емил Велев: Доволен съм от играта ни

Кокала отбеляза, че иска да вижда същата концентрация от футболистите си

Емил Велев: Доволен съм от играта ни

Треньорът на Монтана Емил Велев остана доволен от представянето на своите футболисти след загубата от Лудогорец с 2:1 в Разград. Въпреки поражението, треньорът отбеляза положителни моменти от срещата:

"Видяхме, че когато играем осовбодено ни се получават нещата. Дадохме добър отпор на бъдещия шампион. Видяхме, че много бързо играят с топката, но и ние направихме доста хубави неща. Особено второто полувреме, с повече късмет можехме да изравним, но за мен е важно да виждам отбора да играе добре, с такава концентрация като днес. 

Променихме схемата през втората част, станахме по-стабилни, направихме бързи контраатаки, но за жалост Наско Илиев и Петър Атанасов пропуснаха. Важното е, че създадохме положения. В последния пас ни се късаше нишката във важни моменти, но това опира до отделния състезател. Може би това беше минусът през вторите 45 минути. Все пак съм доволен от себераздаването, защото така трябва да се играе футбол. "

Емил Велев коментира и двете спорни ситуации в мача - неотсъдената дузпа за Монтана след падане на Атанас Илиев в наказателното поле и отменения гол в края на мача, поради засада:

"Наско Илиев ми каза, че вратарят не го е пипнал при положението за неотсъдената дузпа и го посъветвах, че друг път трябва да играе с топката, а не да търси да пада. Не мога да преценя за отменения гол, но щом арбитърът така е преценил, значи е така. Съдиите се справиха с мача."

Колкото до битката в шампионата, треньорът на Монтана каза:

"Има още мачове за печелене на точки, така че дори Пирин да бяха паднали този кръг, ситуацията нямаше да се промени толкова. Целта ни е да спечелим възможно най-много точки. Приемаме Пирин вкъщи, нищо не е изгубено в първенството, важното е да виждам такава игра както днес.", завърши Велев

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

Мадански: ЦСКА е най-силният отбор в България

„Тази година сме решили да не печелим Купата“, заяви с усмивка спортният директор на Монтана

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Монтана взима Мисяк

Тимът вчера се подсили и с Николай Цветков

Съдийски назначения за кръга във Втора лига

Вижте нарядите

Съдийски назначения за старта на Втора лига

Вижте всички наряди

ОФИЦИАЛНО: Ботев Враца ще домакинства в Монтана

Изтеглиха за по-ранен час два мача от Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки