Липенски: Няма да се извинявам на феновете, нека оценят какво направиха днес момчетата

Наставникът се оправда с контузените и наказаните за равенството със Славия

Липенски: Няма да се извинявам на феновете, нека оценят какво направиха днес момчетата

Старши треньорът на Берое Пламен Липенски бе разочарован след равенството със Славия у дома в мач от 31-ия кръг на "А" група. Наставникът отдаде изравнителното попадение на Балджийски в края на липса на концентрация и неразпределяне на силите на футболистите му по рационален начин.

 

"Не ни върви. Знаех какво ще се случи през второто полувреме. Видяхте какво се случи. Знаехме какво ще се случи, но не си разпределихме силите", започна Липенски.

 

Треньорът на старозагорци направи комплимент на Славия  и обясни защо отборът му се е прибрал в своята половина през втората част.

 

"Славия има млад и хубав отбор. Ние през първата част можеше да водим с 2:0. От самосебе си се прибрахме през втората част. Подвиквах им да сме по компактни и да се изнесем напред, но не се получи", заяви Пламен Липенски.

 

Наставникът се оплака за многото контузени и наказани футболисти, което се е отразило на представянето на отбора му днес.

 

"Има петима наказани, но който няма куче ходи на лов с котка. Все още има математически шанс за второто място и ще се борим за него, но на практика какво ще се получи ще видим", каза той.

 

Липенски коментира и предстоящия мач с Черно море. Той помоли и феновете за разбиране.

 

"С Черно море ще ни трябва концентрация до последно. Дано днешната среща ни е обица на ухото. Няма да се извинявам на феновете, а нека да оценят какво направиха днес момчетата, понеже не беше малко. Аз повече от всички исках да бием днес. Публиката винаги има право, винаги изисква повече и повече“, завърши Липенски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки