Емил Велев: ЦСКА знаят, че съм им дразнител

"От Монтана очаквам доста привърженици на националния стадион, от Левски също, които ще са в Б сектор, за да подкрепят синята идея"

Емил Велев: ЦСКА знаят, че съм им дразнител

Старши треньорът на Монтана Емил Велев заяви, че очаква подкрепа от фенове на Левски на финала с ЦСКА на 24 май на националния стадион.

 

„Напълно заслужено ние и ЦСКА сме на финала за купата. За да стигнеш дотук, трябва да знаеш тънките неща на турнира. За последните 5 години това ще ми е трети финал с различен отбор. След като един тим е на финал, се явява гранд. В тези мачове влизам с много голяма мотивация да надхитря съперника, за да стигна до крайната цел. Щом си стигнал до такава фаза, не може да нямаш клас и потенциал. Тук вече не говорим за късмет. Ако Литекс се бе класирал на финал, ЦСКА щеше да ги победи категорично. От Монтана очаквам доста привърженици на националния стадион, от Левски също, които ще са в Б сектор, за да подкрепят синята идея", сподели Кокала в предаването „Зона спорт", цитиран от вестник "Тема спорт".

 

„Подкрепям това, че в ЦСКА играят само българи. Те знаят срещу кой се изправят, аз съм им дразнител. Не те на мен. Феновете, които се снимаха с мен на „Армията", сега на финала може пак да се наредят, ако искат", добави специалистът. Той говори и за ситуацията в Левски.

 

„Трибуната на „Герена" е едно великолепно бижу. Трябва обаче задължително да бъде построена козирка, за да има завършен вид. В Левски трябва да обърнат много по-голямо внимание на школата. Единственият, с когото Левски случи, бе Дембеле. Завиждам на медийния и всякакъв комфорт на Стойчо Стоев, но така трябва да бъде, да е подкрепян и поощряван. Ако с Гонзо не са заедно, не могат да успеят. Не мисля, че на този етап някой в Левски ще ме покани. На никого не съм мълчал, а истината понякога не трябва да се казва", добави Велев.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки