Едно от новите лица в ЦСКА: Няма решение за освобождаването на Сашо Тодоров и за други промени в управата

"Аз не съм гласувал, каквито и да било промени", каза Тодор Тодоров

Едно от новите лица в ЦСКА: Няма решение за освобождаването на Сашо Тодоров и за други промени в управата

Едно от непознатите нови лица в управата на ЦСКА Тодор Тодоров не можа да внесе яснота около случващото се в клуба. 

 

След като изпълнителният директор Александър Тодоров обяви, че е бил отстранен стана ясно, че Тодоров, известен като Тошко Жълтицата от Биримирци, е бил избран за член на УС и е вкаран в управата заедно с Николай Паслар. Той работи в таксиметровата компания на Стоян Ангелов, популярен като Канзаса, който също в момента е в Надзорния съвет на клуба. Тодор Тодоров е приближен и до един от акционерите Милко Георгиев.

 

„Ангажиран съм и не мога да коментирам нещата, за които ме питате. Аз не съм гласувал, каквито и да било промени. Просто няма решение са освобождаването на Сашо Тодоров и за други промени в управата. Това е, друго няма какво да ви кажа", обяви Тодоров пред вестник „Меридиан Мач".

 

Клубният бос по документи Ивайло Манджуков не вдигаше мобилния си телефон, а този на Стоян Ангелов бе изключен.

 

„Действително не са ми са се обаждали. Аз научих, че вече не съм изпълнителен директор неофициално в четвъртък следобед, когато направих чрез мои познати проверка в Търговския регистър. Все още не е излязло окончателното решение на Агенция по вписванията. Така че, докато излезе, аз все още се водя изпълнителен директор", обясни Александър Тодоров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки