Варезе се класира за финалния плейоф за влизане в Серия А

Отборите на Верона и Варезе завършиха наравно 1:1 в града на Ромео и Жулиета, с общ резултат 3:1 гостите продължават напред

Варезе се класира за финалния плейоф за влизане в Серия А

Отборът на Варезе се класира за финалния плейоф за влизане в серия А след като отстрани Верона с общ резултат 3:1. В реванша в града на Ромео и Жулиета два тима завършиха наравно 1:1.

 

Домакините откриха резултата в 21-ата минута с попадение на 21-годишния гръцки полузащитник Панайотис Такцидис, който засече с глава центриране на Емил Халфредсон.

 

До почивката повече голове на „Стадио Марк’Антонио” нямаше. Отборът на Варезе обаче заигра по-добре през втората част и съумя да изравни в 78-ата минута, когато Ясмин Къртич сложи топката на главата на Кристиан Терлици, а той не остави шансове на стража на веронци Рафаел.

 

Положението за домакините се утежни още повече, когато пет минути преди края Лука Чекарели бе изгонен с директен червен картон.

 

По този начин отборът на Варезе продължава напред към финалния двубой, където ще срещне победителя от двойката Сасуоло – Сампдория, като генуезците имат преднина от 2:1 от първия мач.

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки