Холандия е разочарованието на Евро 2012, смята Херо

"Няма никакви силни мачове, които да ме впечатлят"

Холандия е разочарованието на Евро 2012, смята Херо

 

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров - Херо заяви, че до момента не е впечатлен от нивото на мачовете на Европейското първенство по футбол. До момента са се изиграли 14 мача от предварителните групи, остават още 10, а след това идва ред на елиминациите.

"Няма някакви силни мачове, които да ме впечатлят. Дано в следващите срещи, особено вече в четвъртфиналите и полуфиналите да видим наистина ниво, което да отговаря на Европейското първенство. Нищо ново не можем да видим- нито като тактическа новост, нито като поведение на футболистите, каза още треньорът на акулите.

"За мене определено разочарованието на турнира до момента е Холандия, които са на прага да отпаднат в групата си доста безславно. Въпреки че при определено стечение на обстоятелствата, те може и да продължат, на фона на потенциала, с който разполагат са си разочарование, допълни специалистът. Холандците могат да се надяват на класиране в следващата фаза, ако спечелят срещу Португалия с най-малко два гола разлика, а в същото време Германия се наложи над Дания.

"Очаквах доста повече от Франция, които дори слагах сред фаворитите за титлата. Но и те не ме впечатлиха. Може би искат да минат пестеливо напред. До голяма степен ме изненада Италия, за които мислех, че ще бъдат много, много по-зле. Не крия, че техния стил не ми допада, не са ми любими, играят и схема 3-5-2, нещо изпробвано при нас преди доста години. Но както се знае, няма стари схеми във футбола, стига да постигаш успехи".

Херо даде добра оценка на отбора на Украйна, но уточни, че тя е само за един мач и не бива да се приема за окончателна. "В първата среща украинците ми харесаха. Но това е само един мач, нека първо да ги видим във втори. Знаете, домакини са, има еуфория, ентусиазъм. Относно футболистите на Евро 2012, към момента не се ангажирам да нарека някого като голямо откритие. Добрите футболисти - Шави, Иниеста и другите от техния калибър, ние си ги знаем много добре, завърши бургазлията, който тази година постигна най-високо класиране в 95-годишната история на Черноморец.

 

Илия Груев: Лудогорец е това, което трябваше да бъде Черноморец

От 18 треньора във Втора Бундеслига, само трима бяхме чужденци

Златко Янков на 50: Още ме е яд, че не фаулирах Баджо за първия му гол

Мечтата ми е да работя в Турция, там ме уважават повече, отколкото в България, откровен е Фара

Черноморец грабна Купата на малките майстори

На финала "акулите" победиха Карнобат с 4:0 и вдигнаха шампионската купа

Християна Гутева ще ръководи Поморие - Локомотив ГО

Вижте всички съдийски назначения за срещите от XXX кръг на "Б" група

Всички победители в турнира за Купата на България

ЦСКА вдигна трофея тази година

Назначиха реферите за кръга в „Б” група

Вижте всички наряди

Крушарски: Нека се обединим и не делим клубовете на черни, жълти, червени и други

„Нека държавните и общински институции помогнат на всеки един спортен клуб, независимо от името му”

Черноморец Бургас спря устремилия се към титлата при юношите Лудогорец

"Акулите+ се наложиха с 2:1

Изпълкомът ще утвърди форматите на първенствата в А и Б групи на 8-и юни

Професионалните лицензи ще станат ясни до 27-и май

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки