Петрович: Някои се разхождаха

„Направих всичко възможно да вдигна отбора и да завършим тази година с победа на „Герена”, но проблемът на играчите е в главите"

Петрович: Някои се разхождаха

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович, започна с поражение третия си предстой начело на „сините”, разкритикува отношението на своите футболисти към мача със Славия, загубен с 0:1. Според сърбина, „сините” не са били на нужното ниво от тактическа гледна, за разлика от своите съперници. 

 
„Исках да бием този мач, направих всичко възможно да вдигна отбора и да завършим тази година с победа на „Герена”. Но имаше и много контузени играчи. Мисля, че през второто полувреме играхме вече добре, имахме много положения, но вратарят ги спаси. Накрая не спазвахме тактическата дисциплина, можеше мачът да свърши 0:0. Те направиха две контри и две 100-процентови положения за преди гола, а накрая и ни вкараха. Славия демонстрира много воля и дисциплина и заслужено победи. Ние играехме само напред, а футболът е игра в две фази. Във футбола който играе добре в защита, побеждава. Това важи за всички спортове. Видях и добри неща все пак – от играчите, които имат сърце. Но някои се разхождаха”, каза Петрович на пресконференцията след мача.  

Той добави, че проблемът на играчите е в главите им. "Трябва много работа, трябват много промени", изтъкна той. 

"Не искам да казвам сега какво искам като играчи", завърши Петрович. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки