Кокала вече не е треньор на Монтана

Помощникът Дилян Иванов ще води отбора в мача срещу Славия

Кокала вече не е треньор на Монтана
Емил Велев вече не е старши треньор на Монтана, научи Novsport.com. В предстоящия мач със Славия финалистът за купата ще бъде воден от помощник-треньора Дилян Иванов. Другата седмица ще се решава кой ще оглави монтанци за постоянно и ще ги води в баража срещу Поморие на 4 юни.
 
Договорът на Кокала изтичаше другата седмица. Страните обаче се разделят още сега по взаимно съгласие.
 
54-годишният специалист загуби снощния финал за купата срещу ЦСКА (0:1). Освен това Кокала не успя да измъкне Монтана от зоната на баража и тимът ще завърши като последен в „А” група.
 
В събота монтанци гостуват на Славия в среща от последния кръг, като мачът има значение за „белите”, които при победа, ще се класират за Лига Европа. Тогава на скамейката ще бъде Дилян Иванов, който говори на пресконференцията снощи.
 
Иванов дойде на мястото на Емил Велев, който в края на мача бе изгонен от скамейката на резервите и по правилник нямаше право да дава изявления.
 
„Смятам, че нашият отбор се представи достойно в този финал, бе равностоен съперник, но отново старата слабост да на изпускаме положения за гол се оказа решаваща. През цялото първенство нашите нападатели трудно намират верния път към противниковата мрежа. Просто на отбора му липсва изявен голмайстор и това е факт. Съдиите не искам да коментирам, всички сте гледали мача и може да си направите изводи. Според мен съдията трябваше да пусне авантаж при онази ситуация в края на първото полувреме. Станислав Тодоров също така трябваше да бъде по-строг при няколко груби влизания на Борис Галчев. Сега вече трябва да насочим всичките си усилия към предстоящия бараж с Поморие и да го спечелим”, заяви Дилян Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки