В събота ще се проведе третото издание на детския турнир "Георги Славков - Бенкса"

Мотото на събитието е: "Да се върнем на стадион "Христо Ботев - да заведем там и децата си!"

В събота ще се проведе третото издание на детския турнир "Георги Славков - Бенкса"

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции "Bultras" за трета поредна година организират детския футболен турнир "Георги Славков - Бенкса". Тази година надпреварата ще се проведе под егидата на "Кауза Колежа" с мотото: "Да се върнем на стадион "Христо Ботев - да заведем там и децата си!".

 

Турнирът ще се състои на 04.06.2016г. от 9:00ч., а мачовете ще се изиграят на изкуствения терен на "Футболен комплекс Ботев 1912" с любезното съдействие на ПФК "Ботев" Пловдив.

 

В турнира ще се включат общо осем отбора, като седем от тях са от пловдивски училища, а осмият е от училище от град Перущица. Тимовете ще бъдат разпределени в 2 групи по 4 отбора.

 

В група "А" са отборите на СОУ "Константин Величков", ОУ "Княз Александър I", СОУ "Любен Каравелов" и ОУ "Петър Бонев" - Перущица. В група "Б" попаднаха тимовете на ОУ "Стоян Михайловски", ОУ "Васил Левски", ОУ "Димитър Талев" и ОУ "Елин Пелин".

 

"Уважаеми пловдивчани, скъпи приятели, ботевисти, елате да ни подкрепите в идеята да запалим "жълто-черната" искра в сърцата на стотици деца, помогнете ни да им покажем по-скоро нашия обновен дом, стадион "Христо Ботев". Заедно със сигурност ще успеем! Само Ботев!", обявиха от клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки