Владо Стоянов: ЦСКА е този отбор, който ще играе на „Българска армия”, няма значение кой е собственик (ВИДЕО)

Надявам се да има конкуренция и Левски и ЦСКА да направят добра селекция, казва вратарят

Владо Стоянов: ЦСКА е този отбор, който ще играе на „Българска армия”, няма значение кой е собственик (ВИДЕО)

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов смята, че няма значение кой е собственик на ЦСКА, стига отборът да играе на своя стадион „Българска армия” и да се върне в челните места на родния елит.

„Надявам се да има конкуренция. И Левски да направят една добра селекция, ако ЦСКА или там Ловеч, кой ще допуснат да играе не знам, да направят една добра селекция, тъй като колкото по-силни отбори има, толкова е по-интересно първенството и нивото на нашия отбор се вдига, защото имаме реална конкуренция. Не мога да кажа. Реално кое ЦСКА? ЦСКА е това, което ще играе на „Българска армия”. Кой ще бъде собственик няма никакво значение според мен, важното е човекът да дава пари и този клуб да се върне там, където му е мястото – в челните места на класирането в А група”, каза Владо Стоянов при заминаването на Лудогорец за лагер в Австрия.

Националният страж обаче е объркан от противоречивите информации около новата Първа професионална лига.

„Не знам кой ще участва, кой няма да участва. То са някакви драми, всеки ден излизат някакви нови информации кога ще се почва, кой ще играе, защо ще играе, къде ще играе... Честно казано вече и не следя. Когато започне първенството, ще ги видим кои отбори ще са и къде ще се играе. Гледам да не се затормозявам с тези неща”.

Стоянов не бърза да дава мнение дали Лудогорец си е взел поука от миналогодишното ранно отпадане в Шампионска лига от Милсами.

„Надявам се да се подготвим добре, да бъдем в оптимално състояние за първите мачове от квалификациите /бел. ред. в Шампионска лига/, за да имаме някакъв шанс да продължим напред. Надявам се да е някой по-лек съперник. Аз си починах, защото имах лек здравословен проблем и бях пуснат по-рано. Някои от другите момчета нямаха достатъчно време за почивка, но вече сме свикнали. Контролите са хубаво нещо, когато са по-сериозни съперниците, за да си свериш часовника. Никога не съм гледал резултатите в контроли, най-важното е да бъдем здрави, да се предпазим от контузии и в контролите да изчистим грешки. Само времето ще покаже дали сме си взели поука от Милсами, аз се надявам да сме си взели”.

По-късно стана ясно, че шампионът на Черна гора Младост (Подгорица) е първият съперник на Лудогорец в Шампионска лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки