Ангел Славков ще води Беласица и през следващия сезон

Завръщането на НСБ Цар Самуил остава мираж

Ангел Славков ще води Беласица и през следващия сезон

Председателят на УС на ОФК Беласица д-р Христо Мазнейков изрази задоволството си, че досегашният наставник на отбора Ангел Славков е потвърдил, че ще продължи да работи в петричкия клуб и през следващото първенство на Югозападната "В" група.

 
Славков в края на миналия сезон заяви, че е доволен от предоставените му условия от страна на ръководството на Беласица, като еговите думи бяха, че ако не си намери отбор в чужбина, отново ще се завърне на работа в клуба от южния град.
 
Единственото нещо, което притесняваше футболния специалист, бе, че неговите възпитаници се мъчат, пътувайки в студ и пек по селските терени в района, а всичко са допълнително напрежение, умора и излишни разходи за клуба.
 
Надеждата на спортно-техническото ръководство на петричани е да се завърнат на НСБ Цар Самуил, но засега това е мираж.
 
Въпреки устните и писмени подканяния от страна на НСБ ЕАД и Министерството на спорта да се освободи и ползва спортната база от клубовете, упражняващи различни видове дейност, засега положителен отговор от страна на наемателя няма. 
 
При това положение всичките възрастови групи на ФК Беласица ще продължават да тренират и играят официалните си срещи по терените в селата Първомай, Коларово, Кърналово, Марикостиново, а може би за в бъдеще и в Самуилово, където в момента местния спортен комплекс се обновява изцяло.
 
До председателя на ОбС е постъпила молба от страна на кмета на общината Димитър Бръчков ФК да стане ОФК Беласица. Мотивите за това са да има абсолютна прозрачност и контрол при изразходване на средствата.
 
Председателят на ОбС Георги Динев си свърши перфектно работата като пред съответните комисии бе разгледано предложението на кмета. Всичко това вече е направено съгласно нормативните документи и на следващата сесия въпроса ще се разисква пред общинските съветници. Намеренията засега са най-малко 51 процента от дяловете да бъдат на общината, а останалите да бъдат предложени и продадени на стабилни фирми. Тази стъпка трябва да се направи и след това да се избере нов управителен съвет и негов председател. 
Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки