Иномоушън Рейсинг застава на старта в рали „Твърдица-Елена“ 2016

Третият кръг от рали шампионата за сезон 2016 ще стартира с церемониален старт от 21 ч. в петъчната вечер

Иномоушън Рейсинг застава на старта в рали „Твърдица-Елена“ 2016

Екипажът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев ще застане на старта в рали „Твърдица – Елена“ 2016, трети кръг от националния рали шампионат. След успешното начало на сезона в Румъния и отпадането заради технически проблем в рали „България“, Владимиров и Събев ще търсят задължителен финал в предстоящата надпревара.

„Рали „Твърдица-Елена“ е едно от най-трудните състезания в календара на шампионата, а отсечките се класически за българския рали спорт. Нашата задача ще бъде да стигнем до финала на състезанието, тъй като отпадането в рали „България“ ни отне много ценни точки за шампионата“ – сподели намеренията си за третия кръг от шампионата Станислав Владимиров.

През тази година рали „Твърдица – Елена“ включва единадесет скоростни отсечки с дължина от близо 130 състезателни километра. В програмата на състезанието е включен и нов специален етап – седемкилометровата отсечка „Яковци“. Останалите скоростни изпитания са познати на пилотите и формират изключително трудния характер на третия кръг от шампионата.

„Надявам се на успешен финал за нашият екипаж. Състезанието е много тежко, а автомобилът на който разчитаме е доста стар. Видяхме, че една напълно неочаквана повреда в рали „България“ ни отне страхотния резултат, към който вървяхме. Сега ще трябва да компенсираме пропуснатите възможности с разумно и резултатно представяне“ – допълни очакванията на Иномоушън Рейсинг мениджъра на отбора Владимир Гатев.

Феновете на рали спорта в България ще имат възможност да наблюдават на живо GPS сигнал от автомобила на Станислав Владимиров и Чавдар Събев по време на цялото състезание. Това ще се случи благодерение на един от партньорите на отбора – Loggator. Движението на екипажът по единадесетте скоростни отсечки може да бъде следен ТУК!

Третият кръг от рали шампионата за сезон 2016 ще стартира с церемониален старт от 21 ч. в петъчната вечер. Същинската надпревара започва в събота следобед, когато са предвидени общо четири скоростни етапа. В неделния ден са останалите седем етапа, които ще бъдат решаващи за класирането в рали „Твърдица – Елена“ 2016.

Хакинен сравни Формула 1 с тенис

На корта Хамилтън би имал предимство, смята бившият пилот

Себастиен Ожие спечели осма титла във WRC след триумф в Рали Монца (ВИДЕО)

Французинът имаше сериозен късмет, след като още в първата отсечка докосна един от бетонните блокове на множеството шикани по виражите на „Монца“

Евънс с минимален аванс пред Ожие на Рали Монца (ВИДЕО)

Трети след първите седем отсечки се движи Тиери Нювил

Автомобилна федерация на България отговори ударно на ММС

Вижте истината, с подпис и печат…

Нювил води със 7 десети на Еванс в Каталуня (ВИДЕО)

Състезанието приключи за Такамото Кацута, който блъсна своя Yaris в крайпътна мантинела

Мартин Чой: Не очаквах подиума, но съм много щастлив и още ме държат емоциите

Българинът отчете най-успешния сезон в кариерата си

Спортът и мачовете по телевизията днес

Вижте неделната програма

ОБЗОР: След първия ден на рали „Стари Столици“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мартин Сурилов и Здравко Здравков над всички след 4-те отсечки в събота

27 екипажа са заявили участие на рали "Стари столици"

Последният кръг от националния шампионат ще се състои на 9 и 10 октомври

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки