Диема Спорт 2 ще излъчи контролата на ЦСКА с Удинезе

В този двубой "чеврвените" ще покажат за първи път и новите си официални екипи

Диема Спорт 2 ще излъчи контролата на ЦСКА с Удинезе

Контролата на ЦСКА с Уди­незе на "Армията" на 23 юли (събота) от 18:00 часа и офи­циалното представяне на от­бора преди нейното начало ще бъдат излъчени директно по Диема Спорт 2. Вчера прегово­рите между клуба и телевизия­та бяха окончателно завърше­ни. Така платеният канал ще има студио преди проверката, което започва в 17:30 часа, а ще покаже и представянето на новия състав на червените, с който те ще гонят 32-а титла на България.

Мачът ще е първи на изцяло обновения терен на "Армия­та", а входът за проверката е свободен. В този двубой ЦСКА ще покаже за първи път и новите си официални екипи. Очаква се около 10 000 зрители да посетят двубоя в събота в късния следобед, което би го превърнало в най-посетения спаринг на български отбор през новия век. Не е изключено 8 деня на мача с Удинезе на ка­сите да бъдат пуснати в про­дажба билетите за мача със Славия от първия шампионатен кръг. Двубоят с белите е на 29 юли, петък, от 21:15 ча­са.

Срещу Удинезе ще е и пета­та поредна престижна про­верка на ЦСКА след мачовете в Австрия с Легия (1:0), ФК Краснодар (2:5), Динамо Киев (0:3) и големия успех с 2:1 над Интер Милано.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки