Яръмов ще е мениджър на школата на ЦСКА

54-годишният специалист в момента е администратор на ДЮШ на Литекс

Яръмов ще е мениджър на школата на ЦСКА
Стефан Яръмов почти сигурно ще бъде назначен за главен мениджър на школата на ЦСКА, разбра "Тема Спорт". 54-годишният специалист в момента е администратор на ДЮШ на Литекс. Той има голяма роля при изграждането на едноименната академия в Ловеч, която е най-плодотворната в последните години.
 
Яръмов идва в ЦСКА с цел да надмине успехите, които постигна по време на работата си в Литекс и на практика ще е шеф на школата на армейците. Бившият вратар на Бдин, НСА и Академик Сф има солиден опит като треньор. Той води родния си Бдин Видин в продължение на близо 10 години от 1991 до 2000 г. в Б група. Яръмов работи с Гриша Ганчев в Литекс от 2003 г.
 
За последно ролята на шеф на школата на ЦСКА се изпълняваше от големия нападател Спас Джевизов, който бе освободен миналото лято.
 

Днес юношите на ЦСКА, които са на лагер в Банско, играят контрола с Локо Пд. Тя е планирана за 17:00 часа, но може да започне и малко по-късно заради горещото време, формацията на червените до 19 г. е водена от Ивайло Станев, но в момента с нея се готвят състезатели на по-малка възраст. Причината за това е, че основните играчи от този набор водят тренировъчен процес с дубъла на ЦСКА. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки