Херо хареса двама от чужденците

„Акулите” взимат бившия играч на Славия и Локо /Сф/ Влади Романов

Херо хареса двама от чужденците

Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо е харесал двама от каращите проби чужденци, разбра "Тема Спорт". Става дума за юношата на Лил Исмаил Хасан и родения в Буркина Фасо нападател Юсуф Куатара.

Само те останаха от пристигналите на проби над половин дузина кандидати за слава. Херо ще даде шанс на двамата в контролите срещу Раковски и Ботев Пд, след което ще вземе окончателно решение за бъдещето им. Почти сигурно те ще останат в тима.

25-годишният Исмаил Хасан е впечатлил с това, че умее да играе на всеки един пост в халфовата линия и може да борави с топката и с двата крака.

23-годишният Куатара пък е типичен таран с изключителна физика. Той е гласен да засили конкуренцията в атаката на акулите, където Херо разполага с Яник Боли и Преслав Йорданов. Междувременно стана ясно, че трети юноша на ЦСКА е на път да се озове в Черноморец, след като това вече направиха Александър Дюлгеров и Христо Давидков.

В полезрението на бургазлии е попаднал освободеният от Славия Владислав Романов. 24-годишният халф е носил екипите още на Локомотив Мездра, Хасково, Ботев Враца, Локомотив София. 174-сантиметровият полузащитник умее да играе добре зад нападателя, но не му е чужда ролята и на ляво крило.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки