Нефтохимик и Черноморец подписаха договор за ползването на "Лазур" от „шейховете”

"Днес просто ще сложим подписите под документите, обясни още Благо Митрев

Нефтохимик и Черноморец подписаха договор за ползването на "Лазур" от „шейховете”

Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев пристигна на стадион "Лазур" за подписване на договора за наема за целия сезон 2012/2013, съобщи БТА.

Нефтохимик ще играе своя втори сезон в "Б" група след завръщането си в професионалния футбол. Митрев ще се срещне с колегата си от Черноморец Пламен Киряков, като отношенията ще бъдат оформени в писмен вид.

След това до края на работния ден Нефтохимик ще изпрати заявката за стадиона за домакинските си мачове в Направление Спортно-техническо на БФС.

"Нямаме никакви разминавания с колегите от Черноморец. Условията за ползването на стадион Лазур от нашия клуб са отдавна уточнени. Днес просто ще сложим подписите под документите, обясни още Благо Митрев.

Снощи пък пристигна новото попълнение на шейховете. Бившият вратар на Сливен и ЦСКА Здравко Чавдаров направи две тренировки с тима и до дни ще подпише договор с Нефтохимик, който трябва да бъде за срок от 1 година.

При това положение с тима се разделя Емил Данчев, който миналата година рядко попадаше в състава. Така под рамката треньорът Димчо Ненов разполага с трима играчи - Здравко Чавдаров, дошлият под наем от ЦСКА Божидар Стойчев, както и Георги Стоянов от юношите (старша възраст) на Черноморец.

Здравко Чавдаров е от Смолян, а в кариерата си е носил екипите на Родопа, Сливен и от юни 2009-а година до сега на ЦСКА. На Българска армия записва обаче едва 12 шампионатни двубоя.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки