Основни футболисти напуснаха Пирин (ГД)

Чистката в новака от „А” група продължава

Основни футболисти напуснаха Пирин (ГД)
Още двама играчи с основен принос за спечелването на промоция е елита напуснаха Пирин (ГД). Това са бранителите Георги Самокишев и Зефир Катунчев. Новината потвърди изпълнителният директор на неврокопчани Асен Трендафилов, предаде кореспондентът на Novsport.com.
 
Преди тях си тръгнаха Николай Димиров, Борис Шиндов, Радослав Моллов, Иван Площаков и Веселин Здраков. На всички тези играчи договорите са изтекли и няма да им бъдат предложени нови. Към 18 юли се очаква да излезе новата регистрация на клуба и ръководството ще може да сключва контракти с играчите. Засега близо до договори от новите футболисти, които тренират с отбора, са Борислав Хазуров, Атанас Дреновички, Васил Панайотов и Рангел Абушев. Текат преговори с Костадин Марков, който все още не е разтрогнал с Миньор (Перник).
 

От днес отборът на Пирин (ГД) е на лагер в хотелски комплекс „Пири” край Банско. Там момчетата на Яков Папарков ще останат до 18 юли. Днес от 18.00 часа на стадиона в Белица Пирин (ГД) ще изиграе третата си контрола от лятната подготовка - срещу новака в „Б” група Пирин (Разлог). Възможно е треньорът да даде почивка на някои от футболистите, които са с леки оплаквания от вчерашната контрола с Берое (1:1). В петък от 18.00 часа в Самоков неврокопчани играят със столичния Локомотив. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки