Галчев: Много трудно се разделихме с Христо Янев

Липсва ни класа, няма какво да го крием, откровен е халфът

Галчев: Много трудно се разделихме с Христо Янев
Капитанът на ЦСКА-София Борис Галчев призна, че раздялата с предишния треньор Христо Янев е била тежка и че в тима няма нужната класа. Опитният халф говори след победата 2:0 над Локомотив (Горна Оряховица) в дебюта на новия наставник Едуард Йорданеску.
 
„За нас беше важно след създалото се напрежение със смяната на Христо Янев и новия треньор да победим, да вземем трите точки. Изпълнихме целта, която беше поставена. Сега има пауза и трябва да подобряваме много неща, защото както виждате, според мен не е това, което очаквахме ние, феновете и ръководството.”
 
„Според мен не се оправдават очакванията от ръководството на първо време, защото те организират всичко. Създават условия, които са перфектни. Не е това максимумът, който може да даваме, за да побеждаваме. Това си личи и от точките, които сме спечелили в първите 5 кръга.”
 
„Няма да излъжа, много трудно се разделихме с Христо Янев, все пак много хубави моменти преживяхме през последната година, той ни беше като баща за повечето, отношението му беше перфектно, за което сме му благодарни. Ръководството си преценя какво да прави, дано да е за добро. Но това е футболът, когато нещо не върви, първият, който го обира, е треньорът. Няма огорчение, няма нищо, трябва да побеждаваме. ЦСКА винаги се бори за шампион и за купата.”
 
„Впечатленията от новия треньор са ми много малки, той е тук от два дни. Беше важно да спечелим този мач предвид паузата и вече ще се опознаваме в паузата. Има разлика в методите на работа, което е нормално. Всеки треньор си има виждания. Трябва да свикваме и да побеждаваме.”
 
„Ако ми гласува доверие, мисля, че ще се справя. Малко ни липсва и класа. Няма какво да го крием. Имаме 10 младежки национала, двама мъжки. В мачовете излизаме със защита на средна възраст 21 години, което е супер за българските стандарти, защото това е пътят. Пътят е в българските момчета.”
 

„Вие знаете какви трансфери прави ръководството и г-н Ганчев, така че смятам, че тези, които дойдат, ще свършат работа на ЦСКА и ще са от висока класа. И покрай тях младите ще растат – Десподов, Малинов, Недялков, Гълъбов, Стойчев. За тях ще се чува след време, защото играят в най-големия отбор в България”, каза Галчев пред „Диема Спорт”.   

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки