Агуеро: Не се състезавам с Ибрахимович

"Рано е да говорим за фаворити за титлата"

Агуеро: Не се състезавам с Ибрахимович

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не се състезава със Златан Ибрахимович за "Златната обувка" във Висшата лига.

И двамата нападатели реализираха по три пъти в първите си два мача, но аржентинската звезда на „гражданите” каза, че това не е важно за него.

"И двамата с Ибрахимович започнахме сезона в чудесна форма, но аз не мисля, че има състезание помежду ни. Аз се състезавам единствено със себе си. Искам през този сезон да се предствавя по-добре от предишния. Моята цел в Манчестър Сити винаги е била да печеля трофеи, като приоритетни са тези в Шампионската лига и Висшата лига. Рано е да говорим за фаворити за титлата, защото в Англия никога нищо не се знае. Чак през януари и февруари ще знаем кои отбори могат да се борят за титлата", чаяви Агуеро.

Бившият играч на Атлетико Мадрид вярва, че през този сезон ще има много повече възможности за отбелязаване на гол заради стила, който практикува новият мениджър Пеп Гуардиола.

"Пеп внесе в клуба стила, който винаги практикува. Ние трябва да се приспособим към него колкото се може по-бързо", каза Агуеро.

Аржентинецът ще може да продължи чудесния си старт на сезона по-късно днес, когато Сити приема Уест Хем в мач от третия кръг във Висшата лига, а в четвъртия „гражданите” гостуват на градския съперник Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки