Световните квалификации ще се излъчват по каналите Диема

България е в група А с Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург

Световните квалификации ще се излъчват по каналите Диема

От 4 септември Нова Броудкастинг Груп ще излъчва най-интересните квалификационни срещи за Световното първенство в Русия през 2018 г. Зрителите на DIEMA и на каналитe, част от DIEMA EXTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще се насладят на 70 интригуващи двубоя в рамките на квалификациите, които ще продължат до ноември 2017 г.

Най-голям интерес в предстоящите световни квалификации предизвиква група „А”, в която е и българският национален отбор. Съперници на „лъвовете” в очерталата се като една от най-трудните групи са амбицираният за ново начало отбор на Холандия, финалистът от ЕВРО 2016 Франция, традиционно неудобния за България състав на Швеция, Беларус и Люксембург.

Жребият предложи и други вълнуващи сблъсъци в предстоящите двубои. В Група „B” е европейският шампион Португалия, който ще има за най-сериозни съперници Швейцария и Унгария. Германия ще разчита на традиционно силното си представяне срещу Чехия и Северна Ирландия в група „C”. Дербито на Острова между Англия и Шотландия ще е в група „F”, а група „G” ще ни предложи титанична квалификационна битка между Испания и Италия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки