Раниери: Войната ни с Моуриньо е праисторическа

Италианецът готов да седне на по чаша вино с португалеца

Раниери: Войната ни с Моуриньо е праисторическа

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери заяви, че войната между него и мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е праисторическа.

 
Двамата никога не са били в приятелски отношения, още от времето, когато Моуриньо наследи Раниери в Челси, за да поеме лондончани за пръв път в кариерата си. Тогава португалецът нарече предшественика си "загубеняк". Сега обаче Раниери смята, че отношенията им са нормални и добави, че би приел да пие чаша вино с Моуриньо.
 
"Тази война е праисторическа. Беше много отдавна. Сега отношенията ни са нормални. Аз обичам червеното вино, така че ако той ме покани, ще приема да пием по чаша заедно", каза италианецът.
 
"Моуриньо е чудесен мениджър. Той е интелигентен и фантастичен човек. Всеки мениджър обаче си има собствени правила, по които действа, така че е нормално той да критикува. В Лестър не, но в други отбори ми се е налагало да критикувам играчите си. Това са психологически трикове, с които трябва да се борави", допълни Раниери.
 
Лестър гостува на Манчестър Юнайтед в събота, като до момента "червените дяволи" имат 9 точки от 5 мача - 2 повече от "лисиците".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки