Моу защити Рууни и скочи срещу „Айнщайните”

"Марсиал е аут за Лестър, аз съм най-лошият треньор в историята"

Моу защити Рууни и скочи срещу „Айнщайните”

„Толкова съм щастлив, че нищо не може да развали настроението ми.”

Така Жозе Моуриньо отговори на въпроса дали има нещо, което го притеснява преди сблъсъка на Манчестър Юнайтед с Лестър.

„Червените дяволи” приемат шампиона на Англия в събота от 14:30 часа на „Олд Трафорд”, а преди успеха си над Нортхемптън за Купата на лигата се намираха в тежка серия от три поредни загуби. Веднага след него Специалния скочи срещу критиците и с думите, че „в днешно време има много хора, които са като Айнщайн”, а сега продължи в същия дух.

„Единственото нещо, което ме изнервя, са критиките към играчите ми. Бих искал да ги предпазя, но от журналистите не мога. Неприятно е, но „Айнщайните“ имат нужда от пари, за да живеят. Те могат да говорят, да пишат, но аз съм добър човек. Правя много благотворителни неща, помагам на много хора. Щом мога да помогна на „Айнщайните“ да се хранят, тогава добре.”

Дали Лестър ще може да защити титлата?

„Много е трудно да го сториш. Не са много отборите, които са го правили в историята на Висшата лига. Единият е Манчестър Юнайтед, а другият е отбор, трениран от най-лошия мениджър в историята на футбола“, каза Моуриньо, визирайки себе си с Челси.

За травмата на Антони Марсиал:

„Той ще пропусне мача заради контузия в областта на глезена.”

За формата на Уейн Рууни:

„Капитанът на тима се представя така, както и целият отбор. Ние сме тим, в който не играе само Уейн.”

За очакванията:

„Започнахме много силно и така сами повишихме очакванията към нас. После обаче загубихме три мача за седмица, в които не бяхме на ниво и си получихме заслуженото. Във футбола трябва да бъдеш концентриран през всичките 90 минути.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки