Живко Желев: Литекс е доказана марка в турнира за купата

Гонзо е останал доволен от жребия, но има едно на ум

Живко Желев: Литекс е доказана марка в турнира за купата

Старши треньорът на Литекс Живко Желев коментира  жребия за четвъртфиналите за купата, отредил за съперник на тима му Черно море.

 

"Единственото ми предпочитание бе отново да сме домакини. Мачът ще е чак в началото на април, така че има още време. Черно море е дисциплиниран отбор. Дотук постигнахме много в турнира. Моментното състояние ще е важно през април. Сега каквото и да говорим, може после да изгуби смисъл. Играем в надпреварата за престиж. Хората вече научиха имената на нашите момчета и това ме радва. Литекс е доказана марка за купата, но гръмки изказвания, че може да спечелим турнир, няма да правим", сподели младият наставник, който е печелил купата с екипа на ловчанлии като футболист.  

 

Старши треньорът на варненци Георги Иванов-Гонзо е останал доволен от жребия. Все пак наставникът на "моряците" има едно наум, след като дотук ловчанлии вече изхвърлиха Славия и Локомотив София.

 

"До април има доста време. На дневен ред е двубоят с Левски на "Герена" и останалите мачове в шампионата", категорични бяха от "Тича".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки