Етър разгроми Несебър с 6:0 и окупира първото място

Само 300 зрители видяха най-добрия мач на "болярите" за сезона

Етър разгроми Несебър с 6:0 и окупира първото място

Етър разгроми с убедителното 6:0 Несебър в междинния кръг на Втора лига и продължава да води във временното класиране. Мачът се игра на отлично подготвения терен на стадион „Ивайло“ и в работния ден за жалост едва 300 зрители видяха най-добрия мач на „виолетовите” през този сезон.

„Виолетовите имаха пълен превес през целия мач и можеха да вкарарат още толкова попадения. Силна игра, напрекъснати атаки, интересни ходове в нападение и ефектни голове украсиха срещата. Мачът започна с минута мълчание в памет на загиналия бивш футболист на ЦСКА Фелипе Машадо и неговите съотборници.

Още в 7-ата минута Галин Ташев центрира и защитникът Молдованов с глава прати топката в гредата на своята врата, откъдето тя мина по голлинията, но не влезе в мрежата. Десет минути по-късно Кямил напредна и стреля над напречната греда, а още в следващата атака Петър Димитров навлезе опасно отдясно, но не успя да намери съвсем свободния пред вратата Иван Петков.

Единственият плюс на гостите бе, че се опитваха да играят открито и това даде много възможности на етърци. Несебър се отчете само с един удар на Пламен Тенев от средна дистанция, облизал гредата в 25-ата минута. В 32-ата Петър Димитров изпусна чист гол, като навърза защитата и излезе срещу вратаря, но стреля в него.

Три минути по-късно обаче Димитров нахлу отляво и намери прецизно Илия Карапетров, който със силен удар опъна мрежата – 1:0! След още три минути Джихат Кямил с хубав прехвърлящ удар от 22 метра удвои резултата.

През втората част надмощието на „болярите” бе тотално и донесе нови 4 гола. За съжаление в 55-ата Иван Петков бе контузен сериозно в ценъра на терена и бе изнесен на носилка, след което заменен принудително от Тодоров, като бе изпратен с аплодисменти. В 60-ата минута Пепи Димитров напредна, финтира ефектно защитник и с удар под плонжа на вратаря вкара за 3:0. В 73-ата минута в игра влезе Митко Плахов и веднага бе изведен в чиста позиция, но ударът му мина на сантиметри от гредата. Още в следващата минута обаче вратарят на гостите Андонов сгреши, като при изнасяне на топката стреля пряво в тялото на Плахов и топката влезе в мрежата – 4:0. До края въпросът бе само колко още гола ще паднат в мрежата на „Несебър”. В 84-ата минута Илия Карапетров центрира и Пепи Димитров вкара за 5:0. Шестия гол за най-голямата победа през сезона наниза Николай Цветков три минути до края, като до последния сигнал на Драгомир Драганов можеше да падне и седмо попадение...

Етър: Цанков - Ташев, Скерлев, Иванов, Минков, Ивайлов (73 Плахов), Генчев, Димитров, Кямил (79 Цветков), Карапетров, Петков (55 Тодоров)

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки