Топузаков: Стояхме добре тактически и трябваше да играем по-рационално в атака (ВИДЕО)

"Точките ще ги броим май месец, ще се борим докрай за първото място"

Топузаков: Стояхме добре тактически и трябваше да играем по-рационално в атака (ВИДЕО)

Въпреки загубата треньорът на Левски Елин Топузаков заяви, че е останал доволен от играта на своите футболисти. "Аз съм доволен от моя отбор. Може би загубихме концентрация в две ситуации, особено във втората след статично положение. Това ни попречи да вземем поне една точка. Стана дерби, което беше двуостро, Лудогорец също имаше положения, но по така стеклите се обстоятелства може да съжаляваме, че загубихме точка или три. Стояхме добре тактически, трябваше по-рационално да играем в атака. Момчетата спазиха това, което исках от тях. Опитахме се да противодействаме по най-добрия начин днес, не отричам, че отборът на Лудогорец свърши своята работа през второто полувреме."

"Загубата сигурно ще има отражение върху играчите, но само от нас зависи да излезем на пътя на победите, следващият мач е след три дни, чука на вратата ни."

Топузаков отличи и голмайстора за "сините" Бабатунде Адениджи. "Хубаво е, че Адениджи вкара гол, загубата е загуба, но в крайна сметка искам от всички атакуващи да бъдат по-ефективни и резултатни."

"Левски винаги се е борил докрай, не бива да ни отчайват загубите и в най-трудните моменти успяваме да побеждаваме, точките ще ги броим май месец, живот и здраве."

"Мачът със Славия ще е труден, столично дерби, от нас зависи на собствен стадион как ще се представим и победата да ни върне на правилния път", завърши треньорът на Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки