Монтана с опит да прекъсне серията си от четири поредни загуби

Стивън Петков пропуска мача с Верея заради натрупани картони

Монтана с опит да прекъсне серията си от четири поредни загуби

Монтана е амбициран да сложи край на серията си от четири поредни загуби в шампионата. Днес тимът приема Верея в Ловеч. Възпитаниците на Атанас Джамбазки са амбицирани да си върнат и за тежкото поражение от новака в началото на шампионата. Монтанчани паднаха при визитата си в Стара Загора с 0:3. В последните си 7 мача в Първа лига отборът от Северозападна България падна 6 пъти и спечели само срещу Ботев Пд в Ловеч -3:1.

 

Нападателят на Монтана Стивън Петков ще пропусне днешната среща. Голмайсторът получи жълт картон при загубата с 0:2 от Славия в предишния кръг, който е пети за него от началото на сезона, заради което 21-годишният врачанин бе наказан за един мач. Аут за двубоя с новака в групата са и централните защитници Диарасоуба Бамба и Юлиян Чапаев. Джамбазки да включи сред 18-те руснака Антон Полюткин и един от голмайсторите на старшата възраст - Борислав Дамянов. Въпреки проблемите футболистите на Монтана ще гонят задължителна победа в днешната среща с Верея. Единствено трите точки ще оставят отбора в битката за оцеляване напролет.

 

Наставникът на заралии Александър Томаш пък няма да може да разчита в средата на терена на опитния Елиаш да Силва. Той е наказан. Това ще доведе до промени в състава, като титуляр ще е Балде до Георги Ангелов като вътрешен халф.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки