Наполи измъкна трудно трите точки срещу Сампдория (ВИДЕО)

Двубоят на „Сан Паоло” завърши 2:1, гостите доиграха с 10 души

Наполи измъкна трудно трите точки срещу Сампдория (ВИДЕО)

Наполи победи Сампдория в мач от 19-ия кръг на Серия А. Двубоят се игра на стадион „Сан Паоло” и завърши при резултат 2:1 като до успеха след обрат. И трите попадения бяха вкарани от играчи на домакините.

 

С тази точка отборът на треньора Маурицио Сари събра 38 точки, колкото има и Рома на второто място. „Вълците” ще играят с Дженоа в неделя. Сампдория има 23.

 

Резултатът бе открит в 30-ата минута. Тогава Шик проби в наказателното поле, направи опит да подаде, но топката се удари в гърдите на Елсейд Хисай и влезе във вратата.

 

Гостите завършиха двубоя с човек по-малко. Матиас Силвестре бе изгонен заради два жълти картона в 61-ата минута. Той получи официалните предупреждения в рамките на 7 минути, като второто бе много спорено. До него се стигна след борба за топката в наказателното поле с Пепе Рейна.

 

Гостите можеха да нанесат тежък удар на съперника си, когато Луис Муриел се пребори за топката в край тъчлинията, стигна до наказателното поле и шутира силно по земя, с което принуди Рейна да се намесва решително.

 

Наполи не спря да атакува при численото си преимущество на терена. домакините направиха куп пропуски, но логичното се случи в 78-ата минута. Габиадини изравни след пас на Кайехон, който получи на далечна греда и веднага отклони към съотборника си, за да може той да отбележи от около 1-2 метра.

 

До края на мача вратарят на гостите Пуджони направи геройски спасявания след удари на Инисие и Хамшик. В петата минута на добавеното време Наполи стигна до успеха драматично. Стринич подаде към Тонели, който със силен удар наказа Пуджони да капитолира. В този мач Тонели направи своя дебют за 

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки