ЦСКА отчита добри продажби на екипи и календари

Клубът има готов­ност да пусне още след из­черпване на количествата

ЦСКА отчита добри продажби на екипи и календари

ЦСКА продаде солидна бройка фланелки и календари в първите 4 дни след пускане­то им на пазара. Справка на "Тема Спорт" показа, че до­тук са продадени половина­та от календарите и офи­циалните екипи на отбора. Любопитното е, че по-голя­ма част от тях са реализира­ни в провинцията. Цената на фланелките е 90 лв., а за брандиране на име и номер се пла­ща по 5 лева и така общата стойност може да достигне 100 лв. Клубът има готов­ност да пусне още след из­черпване на количествата.

Стойността на календа­рите пък е 5 лв. Първоначал­но бяха пуснати 500, които са свършили още в четвър­тък. Общата доставка е 3500 календара, така че има достатъчно, за да се задово­ли интересът предвид късна­та дата, на която бяха пу­снати в продажба. Доставки­те се осъществяват чрез ку­риер с наложен платеж.

Екипи и фланелки могат да бъдат закупени по три начи­на - във фен магазина на "Ар­мията", който е отворен от понеделник до събота от 10:00 до 18:00 часа и в неделя от 11:00 до 17:00 часа, в ад­министрацията на стадиона (Търговски отдел) през всеки работен ден, както и чрез за­явка на телефон 0879 292 953.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки