Всички в Реал искат требъл, отсече Зизу

През този сезон Реал вече спечели Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство

Всички в Реал искат требъл, отсече Зизу

Преминаването на Реал (Мадрид) през Севиля в турнира за Купата на Испания снощи, което стана с равенство 3:3 във втория мач и общ резултат 6:3, донесе на клуба рекорд от 40 мача без поражение във всички турнири, но за треньорът им Зинедин Зидан това не е достатъчно.

"Един требъл - Шампионска лига, Примера дивисион и Купа на Испания, това са целите, които всички искат. Знаем, че тези три трофея са още далече, но ние работим здраво ден след ден и се надявам, че ще постигнем желаното от всеки мадридист, заяви Зинедин Зидан.

През този сезон Реал вече спечели Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство, а също така води с добър аванс в първенството, както и стигна на осминафинал в Шампионската лига.

Рекордът на Барселона от сезон 2015/2016 от 39 поредни мача без загуба падна снощи, като новото постижение на отбора на Зидан е 30 победи и 10 равенства, последното 3:3 със Севиля, осигурено от късния гол на Карим Бензема.

"Ние трябва да подобрим още неща, ако искаме да продължим нашата серия от срещи без загуба", отговори стандартно капитанът Серхио Рамос, който вкара от дузпа в Стил Паненка за 2:3.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки