Марчело Липи гледа тренировка на Лацио

Националният селекционер на Италия Марчело Липи е присъствал на вчерашната тренировка на Лацио във Формело, съобщава "Кориере дело Спорт". Както е известно, "римските орли" направиха 3 страхотни мача с което показаха, че си връщат старата форма. Може би това е накарало сеньор Липи да си хареса някой от техните футболисти. В медията се отбелязва, че Липи е провел разговор и с президента на тима Клаудио Лотито. Вероятно той е наблюдавал изявите на Паскуале Фоджа, Лоренцо Силвестви и Томазо Роки, който вкара срещу Ювентус във вторник.

Марчело Липи гледа тренировка на Лацио

Националният селекционер на Италия Марчело Липи е присъствал на вчерашната тренировка на Лацио във Формело, съобщава "Кориере дело Спорт". Както е известно, "римските орли" направиха 3 страхотни мача с което показаха, че си връщат старата форма. Може би това е накарало сеньор Липи да си хареса някой от техните футболисти.

В медията се отбелязва, че Липи е провел разговор и с президента на тима Клаудио Лотито. Вероятно той е наблюдавал изявите на Паскуале Фоджа, Лоренцо Силвестви и Томазо Роки, който вкара срещу Ювентус във вторник.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки