Роберт Петров: Бях казал на Ераносян "на бъзик" да дойда и да помогна

"Близките ми си помислиха, че е шега, но става дума за Локомотив Пловдив. Сърцето ми винаги е отворено за този клуб", сподели опититният бранител

Роберт Петров: Бях казал на Ераносян "на бъзик" да дойда и да помогна

38-годишният македонски бранител Роберт Петров изненадващо бе привлечен от Локомотив Пловдив в началото на годината. Той бе част от шампионската титла на "смърфовете" през 2004 г., а въпреки сериозната си възраст, показа най-добри резултати от всичките си настоящи съотборници.

 

"Бях казал на Ераносян "на бъзик" да дойда и да помогна. Не съм предполагал дори и насън, че ще се получи. Надявах се да се срещнем с тези футболисти по терените, но като треньори на различни отбори. А сега се събираме с хората, с които спечелихме титлата и то под ръководството на същия треньор", заяви Петров за предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт.

 

Той разкри пред камерите тайната на спортното си дълголетие: "Най-много спазвам хранителен режим. Имам си специални програми за храна. Нито пуша, нито пия. Нощният живот също не ме влече, не излизам, защото съм семеен. Последните три месеца ходех и на йога. Може би оттам идват тези добри резултати".

 

"Близките ми си помислиха, че е шега, но става дума за Локомотив Пловдив. Сърцето ми винаги е отворено за този клуб. Най-хубавите си години като футболист съм прекарал тук. Приех всичко с усмивка", допълни опитният защитник.

 

"Надявам се младите да започнат да отделят същото време за тренировки и фитнес, каквото отделят на фейсбук и инстраграм. Най-голямата мечта е да играя срещу Ботев, но искам да играя и срещу Лудогорец", каза още Петров, който има стаж и като треньор в Спартак Плевен и Бдин Видин.

 

"След последния си професионален договор в Азербайджан бях прекъснал с футбола и опитах с бизнес, но футболът си ме влече и почнах отново. Имам доста опит и в бизнеса, и във футбола, и в треньорството. Ще се опитам да съчетая всички неща", завърши македонецът.

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки