Лион представя Депай на пресконференция днес

Той е страхотен, но играе на единствената позиция, на която имам излишък - седмина за две позиции, споделя Моуриньо

Лион представя Депай на пресконференция днес

Френският вицешампион Лион ще представи новото си звездно попълнение Мемфис Депай на специална пресконференция днес в 15:45 българско време, съобщиха „хлапетата”.

Според „Би Би Си”, Манчестър Юнайтед ще получи 16 млн. паунда (около 18,5 млн. евро) за холандското крило.

22-годишният Депай вкара седем гола в 53 мача за „Червените дяволи” след трансфера от ПСВ през май 2015-а за 25 млн. паунда.

Днес на своя брифинг преди гостуването на Стоук Сити в събота от 17:00, Жозе Моуриньо бе попитан какво се е объркало за холандеца на „Олд Трафорд”.

„Трудно ми е да отговоря, защото не съм работил с него през миналия сезон. За мен е по-лесно, и той го заслужава, да кажа, че беше невероятен професионалист. Ако някой си мисли, че той не беше страхотен, значи напълно греши. Той е хлапе, което уважава всички, трудни се много и беше ядосан, че нямаше много шансове. Мога да кажа само хубави неща за него”, сподели Моуриньо.

„Той обаче играе на единствената позиция, на която имаме излишък от играчи. Имаме много крила и е по-трудно да получаваш шансове на тази позиция. Никога не съм имал проблеми с този пост. Имам шест възможности, а дори и Рууни може да играе там. Дори с ротации имам седем човека за две позиции”, обясни Специалния.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки