Пол Отофе: Организацията и атмосферата във Витоша са отлични

От две години и половина нигерийският нападател Пол Отофе дири щастието си в България

Пол Отофе: Организацията и атмосферата във Витоша са отлични
От две години и половина нигерийският нападател Пол Отофе дири щастието си в България. В началото като футболист на Банско, а през последните осем месеца – като играч на един от лидерите във Втора професионална лига Витоша. „Играех в Банско, когато ми се обади президентът на Шумен и ми каза, че Костадин Ангелов има желание да премина проби. Проявих интерес, видяхме се, след което от Бистрица се свързаха с агента ми и не след дълго вече бях част от отбора“, разказа Отофе пред официалния сайт на клуба.
 
Африканският голаджия не крие задоволството си от решението, което е взел през миналата година. Пол признава, че е впечатлен най-вече от организацията в клуба и атмосферата в съблекалнята, които определя като „отлични“. „Колективът е много сплотен и всички са настроени приятелски един към друг. Всички тези неща са наистина много важни за един отбор като Витоша, който има желанието да се развива“, споделя Отофе.
 
От скоро пък старши треньорът Костадин Ангелов прати нападателя на крилото. Отофе обаче не се притеснява от промяната, тъй като има натрупан опит на новата си позиция. „В началото на кариерата си играех именно на крилото, така че това не е кой знае колко ново нещо за мен. Бърз съм и това е от голяма полза за мен. Треньорът се отнася много добре с мен, като ми помага със съвети и наставления. Като цяло всички се радват на неговото добро отношение“, признава офанзивният футболист.
 
Освен от атмосферата и настроението в съблекалнята на Витоша обаче, Пол е впечатлен и от още нещо - шанса, който клубът предоставя на младите си таланти, да се изявят в мъжкия отбор. „Тази възможност, която децата получават, е невероятна. Поздравявам треньора за това решение. Ентусиазмът в тях е огромен. Бих ги посъветвал да се фокусират изцяло върху футбола и да не спират да следват мечтите си. Бъдат ли максимално дисциплинирани и отдадени, всичко могат да постигнат“, категоричен е Пол Отофе.

 

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки