Реал Мадрид срази последния в Испания (ВИДЕО)

"Кралския клуб" спечели с 3:1 гостуването на Осасуна

Реал Мадрид срази последния в Испания (ВИДЕО)

Реал Мадрид спечели с 3:1 гостуването на последния Осасуна в двубой от 22-ия кръг на Примера дивисион. Столичани срещнаха сериозен отпор особено през първата част, която двата тима си размениха по един гол, но след почивката съпротивителните сили на домакините спаднаха и „белия балет” записа още два гола в сметката си. След успеха отборът на Зинедин Зидан изпревари Барселона в класирането и вече има 49 точки, с една повече от каталунския гранд. Осасуна остава на последно място с 10 точки и все по-малък шанс за спасяване на сезона.

Домакините започнаха уверено двубоя без видимо да показват притеснение от разликата в класирането, Осасуна изоставаше зад Реал на цели 36 точки.

В 9-ата минута Ромеро намери Ривиере в пеналта на гостите, но Навас реагира бързо и успя да извлече максимум от ситуацията, френският нападател изкара в аут.

Кошмарен сблъсък между Иско и Бонин в 13-ата минута доведе до принудителна смяна в състава на Осасуна.

Звездата на „Кралския клуб” Кристиано Роналдо откри резултата в мача с първия си удар в мача. В 24-ата минута португалецът проби отдясно и пусна със силен шут топката към крачола на вратаря за 1:0.

Осасуна не се предаде и в 33-ата минута Серхио Леон стопи аванса на гостите. Отбраната на Реал изпусна Леон, който останал сам срещу Навас заложи на техниката и прехвърли стража за 1:1.

Две минути по-късно Сиригу направи фамозно спасяване, но може да се каже, че всъщност Бензема направи грандиозен пропуск. Французинът получи на линията на вратарското поле и отправи удар, който обаче бе отразен с максимални усилия от Сиригу.

Навас трябваше да спасява вратата си след удар на Ривиере в 44-ата, а стражът на гостите продължи с отличните си намеси и след почивката, като още в 48-ата отклони решаващо след удар на Серхио Леон.

Осасуна не показа толкова качествен футбол както през първата част и логично гостите поведоха в резултата. В 62-ата Бензема не успя да завърши добър пробив с удар, това обаче стори Иско, който покачи на 2:1.

В последните минути Реал вдигна оборотите и в 90-ата резервата Лукас Васкес имаше шанса да се разпише на празна врата, но бранител на Осасуна се намеси навреме и успя да му попречи да нанесе точен удар.

Все пак Васкес бе топчен в добавеното време, оформяйки крайното 1:3.


Ново 20! Шави си тръгва

Треньорът на Барса преговаря с Деко 75 минути

Шави: Позорно е, че няма технология на голлинията

„Не заслужавахме да загубим, играхме по-добре от Реал“, смята треньорът на Барса

Бетис надви Валенсия и влезе в зона "Европа"(ВИДЕО)

Севилци стигнаха до успех с 2:1 като гости

Селта надви Лас Палмас след рецитал на Аспас (ВИДЕО)

Галисийци се отдалечиха от изпадането

Анчелоти: Близо сме титлата, но Барса е много силен съперник

Италианецът не скри уважението си към каталунците

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

След голямо шоу: Дортмунд видя сметката на Атлетико (ВИДЕО)

Рурците победиха испанския тим с 4:2

Белингам: Заради такива мачове пристигнах в Реал

Той не смята, че има фаворит в утрешния мач срещу Сити

Карлето зачеркна четирима играчи за следващия сезон

Вижте и кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки