Страх на "Герена", че Левски тръгва по стъпките на ЦСКА към "В" група

"Аз не мога да разбера какво става. Тия хора знаят ли, че ние можем да отидем да играем във „В” група?", пита Кирил Ивков

Страх на "Герена", че Левски тръгва по стъпките на ЦСКА към "В" група

Новият член на Надзорния съвет на Левски Кирил Ивков се опасява, че с напускането на собственика Спас Русев „сините” са тръгнали по пътя на ЦСКА и скоро може да се озоват във „В” група.

Днес на „Герена” настанаха смутни времена. Русев обяви, че се оттегля и ще даде акциите на феновете. Веднага на „Георги Аспарухов” се събраха Кирил Ивков, изпълнителният директор Диана Иванова и финансовият директор Красимир Иванов. Те очакват спешна среща с Русев, за да е ясно какво става с клуба.

„Нормално е да съм притеснен, и то много съм притеснен. Аз не мога да разбера какво става. Защо така до там стигаме. Тия хора знаят ли, че ние можем да отидем да играем във „В” група?”, запита Кирил Ивков.

Според Ивков, Спас Русев бил "обиден жестоко" на феновете.

"При това положение вече отборът от 6-7 години страда. Феновете ако се отдалечат от нас, какво ще стане с Левски? Нещо се случва. Дали той е обиден жестоко от някои изказвания, и от на нашите фенове любими.... Нещо го е накарало да си подаде оставката. Дано, дано остане.", добави Ивков.

Спортният директор Даниел Боримиров отказа да коментира.

"Ако има нещо, г-н Русев щеше да ми звънне, така че на тоя етап няма какво да ви кажа. Не искам да коментирам нещо, което няма как да кажа в момента. Ще има среща, да", потвърди само героят от САЩ '94.

Но на въпрос дали ако Русев даде своите акции на феновете, той ще стори същото, Боримиров беше лаконичен: "Да, разбира се".

„Няма какво да ви кажа. Всички дни в Левски са сериозни. Това, което четете по медиите, това е реалността. Когато има нещо ново, ще ви уведомя. Аз не съм г-н Русев, попитайте г-н Русев”, отклони Диана Иванова директните въпроси дали Спас Русев напуска веднага.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки