Раниери на сбогуване: Мечтата ми умря

„Надявам се, че винаги ще си спомняте за мен с усмивка”, написа той към феновете

Раниери на сбогуване: Мечтата ми умря

Бившият мениджър на Лестър Клаудио Раниери написа прощално писмо, в което споделя, че никога няма да забрави престоя си в клуба. Той благодари на феновете на „лисиците” и ги помоли да си спомнят за него с усмивка.

 

Италианецът бе уволнен в четвъртък, 23 февруари, и това предизвика вълна от негативни реакции спрямо решението на ръководството. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо дори призова стадионът да бъде кръстен на Раниери.

 

„Вчера мечтата ми умря. След еуфорията от миналия сезон, когато станахме шампиони на Англия, единственото, което исках, е да остана още дълго в Лестър. За съжаление, не е било писано. Благодаря на моята съпруга и цялото ми семейство за постоянната подкрепа, докато бях в Лестър. Благодаря, че имах възможността да стана шампион”.

 

„Много благодарности и към клуба.  Това бе невероятен опит за мен и винаги ще го помня. Благодаря и на журналистите, които отразяваха нашите футболни чудеса. С цялото си сърце благодаря на всички, които са част от клуба – футболисти, треньори, всеки, който бе част от нашите постижения”.

 

„Специални благодарности на феновете. От първия ден вие ме подкрепяхме горещо, аз също ви обичам. Никой не може да ни отнеме това, което постигнахме заедно. Надявам се, че винаги ще си спомняте за мен с усмивка. За мен беше истинско удоволствие и чест да стана шампион с всички вас”, написа Раниери.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки