Костадин Ангелов: Нямаме болни амбиции, но никога няма и да се откажем от елита

Максимумът за нас този сезон е първото място, оптимист е Лаптопа

Костадин Ангелов: Нямаме болни амбиции, но никога няма и да се откажем от елита

Старши треньорът на Витоша Костадин Ангелов говори пред официалния сайт на клуба часове преди първия пролетен сблъсък - домакинството на Царско село 2015 от 18-ия кръг във Втора професионална лига. Наставникът на бистричани изрази задоволството си от проведената зимна подготовка, участието и стигането до финала в турнира “Балчик Къп” 2017, както и от привлечените в състава нови попълнения. С тях Ангелов смята, че Витоша ще бъде по-силен през втория дял на сезона.

“Направихме добра подготовка. Условията за тренировки бяха чудесни, а турнирът, в който взехме участие - приличен. Догодина отново ще искаме да се включим, защото видях разлика спрямо това да играеш единствено контроли през паузата. Да, първата среща е като проверка, но когато победиш, нещата в следващите мачове се променят. Мотивираш се да стигнеш по-напред, както се случи с нас - играхме финал с Етър, който загубихме след дузпи”, коментира Ангелов.

“В лицето на Стефан Христов, когото Спартак (Плевен) освободи, мисля, че имаме едно много качествено попълнение в предни позиции. Той бързо се вписа в колектива и пасна на стила на игра. Убеден съм, че от тук нататък ще се представи на ниво. Христо Попадийн е познато име, играл е при нас, поддържаше форма с тима и тъй като в един момент имахме проблем на поста, на който се подвизава той, му предложихме договор”, допълни още треньорът на Витоша.

“Петко Цанков пък привлякохме случайно. Принципно нямахме идея да вземаме някого след приключването на наема на Китан Василев. Гледахме го с фланелката на Черноморец (Балчик) по време на турнира. Направи силно впечатление на мен и Росен Кирилов. Разговаряхме със спортно-техническия щаб на клуба, с ръководството и самия футболист и се разбрахме бързо и без проблеми да му дадем шанс за изява на по-високо ниво”, разкри специалистът.

“Надявам се отборът да е по-силен през пролетта. Имах възможност да наблюдавам и Етър, и Септември (София). И в двата отбора има напредък. Максимумът за нас този сезон е първото място. Разликата с лидерите е само пет точки. Нямаме болни амбиции, но никога няма и да се откажем от елита, ако имаме възможност да влезем. Дали момчетата са готови за това? Ако накрая на сезона са си спечелили правото да играят в Първа лига догодина, значи са готови”, допълни още треньорът на Витоша.

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки