В Мездра опровергаха твърденията, че част от играчите ще бойкотират мача с Литекс

Футболистите на Локомотив (Мездра) направиха днес своята предпоследна тренировка преди гостуването си на Литекс в среща от 11-ия кръг на първенството в „А” група

В Мездра опровергаха твърденията, че част от играчите ще бойкотират мача с Литекс
Футболистите на Локомотив (Мездра) направиха днес своята предпоследна тренировка преди гостуването си на Литекс в среща от 11-ия кръг на първенството в „А” група. В заниманието взеха участие всичките 30 футболисти, с които разполага в момента клуба. На облекчен режим тренираше само сръбският бранител Зоран Цветкович, който от две седмици има разтежение на дясното бедро. Наравно със своите съотборници се подготвяше младежкият национал Виктор Петаков, който на мача с Локо (София) също получи разтежение.

Двубоят в Ловеч ще пропуснат контузения капитан на отбора Предраг Пажин и опорният халф Страти Илиев, който е наказан заради червения картон, получен във Варна срещу Черно море.

От треньорския щаб опровергаха твърденията на някои електронни медии, че част от играчите възнамеряват да бойкотират предстоящото гостуване на Литекс заради финансови проблеми. Става дума за неверните публикации, лансирани от информационните агенции blitz.bg и novsport.bg и интерпретирани фриволно от спортния портал donbalon.eu. От клуба отрекоха и слуховете, че Локо (Мз) е пред разпадане и може да прекрати участието си в „А” група. Утре следобед „железничарите” ще направят още една тренировка, след което ще бъде определена групата за мача в Ловеч. Двубоят ще бъде ръководен от столичния рефер Николай Йорданов, който свири при домакинската загуба на локомотивци от Левски с 0:1. Негови асистенти ще са Венцислав Гаврилов от София и Николай Марков от Благоевград; четвърти съдия е Анатоли Дончев от Свищов.

Мачът между четвъртия и шестия във временното класиране в елитната група е в неделя от 19.30 часа и ще бъде предаван пряко по ТV 2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки