Балджийски: За публиката явно е било доста скучно

Умората ни се отрази, не че се оправдавам

Балджийски: За публиката явно е било доста скучно

Футболистът на Черно море Борислав Балджийски сподели впечатленията си от мача срещу Верея (0:0) от 23-ия кръг на Първа лига. 

„Ако бях отбелязал гол през първото полувреме, когато стрелях… То това беше по-красивото в днешния мач. За мача какво да кажа? За публиката явно е било доста скучно - доста единоборства и накъсване на играта. Това се дължи на факта , че преди 3 дни имахме мачове – ние с Берое, те със Славия. Като не си възстановен, е нормално да нямаш сила, самочувствие. Умората се отрази на днешната среща.”

„Ние с Берое хвърлихме доста сили и се раздадохме на максимум абсолютно всички. Не че с оправдавам, но това е голям фактор да не можем да покажем това, на което сме способни, и ние и Верея, в днешния мач.”

„Как съм се справил като дефанзивен халф? Мисля, че това не е моята позиция. Но така се наложи. Имаме проблеми в състава – Жоро Илиев е контузен, Станчев също, Цветков игра централен защитник. Така се наложи. Няма как, готов съм да играя на която и да е позиция, но това не ми е мястото, то се вижда”, каза Балджийски пред „Диема Спорт 2”. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки