Емери след колосалния провал: Негативно преживяване за мен и клуба

ПСЖ е първият отбор, който отпада след аванс от 4:0 в първия мач

Емери след колосалния провал: Негативно преживяване за мен и клуба

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери нарече „негативно преживяване” кошмарната загуба с 1:6 от Барселона, която изхвърли френския шампион от Шампионска лига след най-големия обрат в историята на евротурнирите. ПСЖ стана първият отбор, който не се класира напред след аванс от 4:0 в първия мач.

„Това е негативно преживяване за мен и за клуба. Трябва да се поучим от случилото се.”, каза Емери и анализира двете полувремена.

„Когато анализираме, наистина е вярно, че пропуснахме огромна възможност. Първото полувреме се разви така по наша вина, не успяхме да пресираме или да правим каквото и да било с топката. Защитавахме се много дълбоко и те имаха повече положения за гол. Направихме грешки за двата гола през първото полувреме. Бяхме по-спокойни през втората част и по-добре позиционирани. Подобрихме играта си и имахме шанс да направим 3:2. Съдийските решения бяха срещу нас и загубихме всичко в последните минути. Барселона са способни да го направят. За тях беше всичко или нищо в последните минути.”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки