Сензациите в пресата: ЦСКА търси спешно лекар за отбора

И още: "При загуба от Левски Берое обмисля раздяла с Феро", "Горна с нов треньор от понеделник"

Сензациите в пресата: ЦСКА търси спешно лекар за отбора

Сензациите в пресата от днес, четвъртък, 9 март 2017 година:

 

"24 часа":  ЦСКА спешно търси лекар за отбора

 

ЦСКА издирва лекар за първия отбор. От доста време такъв няма, а вече се натрупаха серия от контузии.

 

По принцип в България има огромен дефицит на кадърни спортни лекари, защото такава специалност не се изучава. Последната мистерия е с болките на Милчо Ангелов, който изпитва сериозни проблеми с бедрото си.

 

Контузията на Каранга пък е дошла заради липсата на игрова практика при бразилеца. Той ще се лекува в Белград.

 

"Стандарт": Горна с нов треньор от понеделник

 

"Локомотив" ГО ще има нов треньор в началото на другата седмица, научи "Стандарт". Начело на Железничарите ще застане младият спец Александър Димитров. За последно той беше треньор на "Берое", но след поредица от слаби резултати бе освободен. Очаква се Димитров да е на трибуните за неделното домакинство на "Локо" срещу "Лудогорец".

 

Иначе от Горна се заканиха на шампиона от Разград и обявиха, че ще излязат без страх.

 

"Имаме респект от "Лудогорец", но излизаме без страх. Трябват ни точки и излизаме да ги спечелим", сподели капитанът Атанас фи-данин.

 

"Тема спорт": При загуба и от Левски Берое обмисля раздяла с Феро

 

Берое може да има нов старши треньор в най-скоро време. Заралии са в серия от три поредни загуби, а в неделя приемат Левски. При ново, четвърто поражение настоящият наставник ферарио Спасов може да бъде освободен. Кредитът на доверие към специалиста вече сериозно е изтънял, довериха източници от клуба.

 

Ръководството на зелено-белите вече имало два варианта за поста. Това са Александър Станков и Стойчо Стоев. И двамата в момента изчаквали оферти от чужбина, но с оглед дългото време, в което са без работа, можело да ги накара да склонят, ако се стигне до официални покани към тях.

 

Феро пое заралии през есента след напускането на Александър Димитров. Последният се провали и бе недолюб-ван от феновете. Той си тръгна след домакинската загуба от Ботев Пд с 3:4. Тогава фаворит за поста е бил именно Стойчо Стоев. Бившият наставник на Левски и Лудого-рец обаче отказал с мотива, че очаквал предложение от чужбина.

 

За последно у нас Станков води Черно море през 2014 година, а преди това Локомотив Пловдив.

 

Единственият шанс феро да .остане поне засега е, ако победи Левски в неделя. Както е известно, при Александър Димитров Берое отпадна от турнира за Купата на България, а сега при Спасов е на път да остане във втората осмица.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки